Anasayfa


     DALIŞ

   
Ürün Kodu : PARİS II DALIŞI
Üretici : KINDIL TURİZM
Fiyat : 50 USD (KDV Dahil)
Ürün Özellikleri
Kemer'in sualtı zenginliği ve tarihi noktalarında eşsiz dalış keyfi için tek yapmanız gereken şey bu tura katılmak... HER GÜN.
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

 

1. Dünya Savaşı esnasında Topçu Yüzbaşı Mustafa ERTUĞRUL komutasındaki Türk Askerinin top atışları ile bacasından isabet alarak makine dairesi hasar gören ve bu hasar sonrasında dümeni kilitlenip olduğu yerde dönerek batan PARİS II gemisi Kemer’de görülmesi gereken en nadide dalış noktalarından birisidir.

Bir diğer dalış noktamız ise denizin ortasında sığlık olan fenerin bulunduğu noktadır. Bir nevi resif özelliği gösteren dalış noktasında sualtı mağarası dalış severlere keyifli anlar yaşatmaktadır.

Şansınız varsa Paris II gemisine dalış esnasında Akya-Kuzu balıkları veya Orkinos yavruları etrafınızı sarıp dalışınıza eşlik edebilir, ikinci dalış noktamızda ise Baraküda (Turna) sürüleri, Caretta caretta’lar ve nesli tükenme tehlikesi altında olan Akdeniz Fok’u karşınıza çıkabilir.

Öğle yemeği: Spagetti, tavuk şnitzel ve salatadan oluşan hafif ve lezzetli menümüz sizler için hazır. İçecekler ekstra ücret ile verilmektedir.

Transfer: Beldibi’nden Tekirova’ya kadar olan bölgelerden ücretsiz otel – marina – otel transferi yapılmaktadır.

Dalış esnasında gerekli malzemelerin tamamı teknede ücretsiz verilmektedir.

* İlk dalışımız derin dalış, ikinci dalışımızda mağara dalışı olduğundan dolayı bu dalış turumuza profesyonel dalıcılar kabul edilir. Tur kaydı esnasında Balık Adam Brövesi ibrazı zorunludur.  


 

 
 
Firmamız tarafindan onaylanmıyan hiç bir talep formu geçerli sayılmaz.
Talep Formu
İsim
Adet / Kişi
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Mesaj
 
 
 
   Sipariş sözleşmesinin tamamını okuduğumu ve anladığımı beyan ederim.



Üyelik Girişi