Anasayfa


     İZMİR'in GİZLİ İNCİLERİ

   
Ürün Kodu : İZMİR 1
Üretici : KINDIL TURİZM
Fiyat : 2200 TL (KDV Dahil)
Ürün Özellikleri
23.04.2019 - 27.04.2019 tarihleri arasında 4 gece 5 gün ...KONTENJANIMIZ DOLMUŞTUR...
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

İZMİR’in GİZLİ İNCİLERİ

KARABURUN – MORDOĞAN – ÇEŞME – ALAÇATI – GERMİYAN – URLA – SIĞACIK – TİRE – BİRGİ – İZMİR – KARŞIYAKA



 1. Gün: 
23.04.2019 

Saat 08:00 da Antalya Havalimanı iç hatlar terminali SunExpress deksi önünde buluşma. Chec-in işlemleri ardından XQ9091 uçuş numaralı 09:35 uçağı ile İzmir’e hareket. 10:45 hava limanında bizi bekleyen Rehberimiz ile buluşup 5 gün boyunca bizi gezdirecek olan aracımıza yerleşip gezimize Karaburun’a doğru hareket ederek başlıyoruz. Karaburun’a ulaştığımızda ilk olarak Karaburun İskelede öğle yemeğimizi yiyoruz. Yemek sonrası eski Karaburun Köyüne çıkıp yukarıdan güzel bir manzara eşliğinde kahve keyfimizi yapıyoruz ve Eğlen Hoca Köyü’ne doğru yol alıyoruz. Köyün güzel camisini gezip, Bal çiçeği Kadınlarını ziyaret edip yaptıkları Öküz Köftesinin tadına bakıyoruz. Daha sonra yolumuz Mordoğan’a doğru devam ediyor. Mordoğan’da Sayın Müesser AKTAŞ’ın köyün eski mektebini anılar müzesine çevirme hikâyesini O’nun ağzından dinliyoruz. Mordoğan’ın kanaviçe süslemeleriyle fark oluşturan Ayşe Kadın Camii’ni geziyoruz ve sonra Mordoğan’ın meşhur Balıklıova un kurabiyesinden alarak, otelimize doğru yola devam ediyoruz. Çeşme’de ki otelimize giriş yapıyoruz. Akşam yemeğimiz otelimizde.

 2. Gün: 24.04.2019 

Sabah kahvaltımızı yaptıktan sonra Çeşme Kalesini gezmek üzere otelden ayrılıyoruz. Çeşme sokaklarında yürüyüş yapıp sahilde kahve molası veriyoruz. Ardından Alaçatı’ya geçiyoruz. Sokaklarını ve yel değirmenini geziyoruz. Sonrasında öğle yemeği için serbest zaman veriyoruz. Yemeğimizi yedikten sonra Germiyan Köyüne doğru yola devam ediyoruz. Burada Nuran Hanım’ın müthiş vizyonuyla Germiyan Köyüne kattığı yenilikleri görüyoruz, ardından “OYUK” yani Korkuluk Festivali ile meşhur Barbaros Köyünü ziyaret edip otelimize geri dönüyoruz. Akşam yemeğimiz otelimizde.

  3. Gün: 25.04.2019

Kahvaltı sonrası otelimizden valizlerimizi alarak Urla’ya doğru yola çıkıyoruz. Urla’nın merkezinde dolaşıp Malkoça Pazarında serbest vaktimizde alış verişlerimizi ve kahve keyfimizi yapıyoruz. Ardından Karantina Yarımadasını bir yetkili eşliğinde gezerek tarihe yolculuk yapıyoruz. Zeytinin başkenti diyebileceğimiz Urla’daki dünyanın en özel Zeytinyağı müzesi olan Levent Köstem Zeytinyağı Müzesini geziyoruz. Buradaki gezimizin ardından Sığacık’a doğru yolumuza devam ediyoruz. Öğle yemeğimizi Sığacık’ta yiyip, kalesinin içinde keyifle vakit geçirdikten sonra İzmir’e doğru yola çıkıyoruz. Akşam konaklama İzmir otelimizde.

 4. Gün: 26.04.2019

Kahvaltı sonrası Kemalpaşa üzerinden Tire’ye gidilirken Boncuk Köy’de kahve keyfi yapıyoruz. Tire’ye ulaştığımızda Kent Müzesi’ni ziyaret edip, Tire çarşısını Rehber eşliğinde geziyoruz. Serbest zaman sonrası Birgi’ye doğru yola devam ediyoruz. Öğle yemeğimizi Birgi’de aldıktan sonra tarihin kokusunu içimize çekerek bu şirin ve bakir köyü keşfe çıkıyoruz. Burada İmam-ı Birgivi’nin kabrini de ziyaret edip, Kırk Oluklar Çeşmesi ve Gölcük görüldükten sonra İzmir’e otelimize dönüyoruz. 


 5. Gün: 27.04.2019

Sabah kahvaltısı sonrası balıkçı barınağında sabah kahvemizi içip Karşıyaka’da Zübeyde Hanım’ın mezarı ve Latife Hanım’ın Köşkü’nü görüyoruz. Tekrar merkeze geçip, Agora ören yeri ve Kızlarağası Hanı’na yürüyüş yapıyoruz. Öğle yemeğinizi Kızlarağası Hanı’nda yiyebilirsiniz. Yemek sonrası Asansör ve İnciraltı gezilerinin ardından (arzu edenler akşam yemeğini İnciraltı’nda yiyebilir) otobanı kullanarak havalimanına ulaşıyoruz. SunExpress’in XQ9292 numaralı uçağı ile saat 19:25 Antalya’ya doğru hareket.  20:30 Antalya iniş. Bir sonraki programımızda buluşmak üzere hava limanda ayrılıyoruz.

 

Not: Rehberimiz programın tamamını uygulamak şartıyla ihtiyaç duyduğu durumlarda sıralamada değişiklik yapabilir.

TUR ADI

TEK KİŞİLİK ODA

İKİ KİŞİLİK ODADA KİŞİ BAŞI

3 KİŞİLİK ODADA KİŞİ BAŞI

İZMİR’İN GİZLİ İNCİLERİ

4 gece 5 gün

 

2550 TL

 

2200 TL

 

2100TL



VADE FARKSIZ 3 TAKSİT OLAN KREDİ KARTLARI

 

WORD KARTLAR 3

BONUS KARTLARA 3 + 2

AXESS VE WİNGS KARTTA 3 + 3 İMKÂNI (Business kartlar hariç).

(Döviz olan turlarda Taksitli ve tek çekim kart ödemelerinde yurt içi kartlarda TL olarak O günkü banka kuru üzerinden hesaplanıp tahsil edilmektedir.)

 

 

 

ÜCRETE DÂHİL OLANLAR

  • SunExpress Havayolları ile Antalya (AYT) – İzmir (ADB) – Antalya (AYT) ekonomi sınıf uçak bileti,
  • İzmir’de 2 gece ( 3* Kilim Hotel şehir merkezi Alsancak Kordon’da Oda Kahvaltı), Çeşme’de  2 gece (5* Boyalık Beach Çeşme yarım pansiyon) olmak üzere toplam 4 gece konaklama,
  • Birgi’de öğle yemeği (Yöresel lezzetler ile birlikte Ödemiş Köftesi ve 1 alkolsüz içecek),
  • Karaburun’da öğle yemeği (Yöresel lezzetler eşliğinde Karaburun Kefali tavsiye edilir (çupra veya levrek), balık yemeyenler için köfte veya tavuk alternatifi, salata ve 1 alkolsüz içecek.)
  • Urla’da öğle yemeği, (Yöresel lezzetler eşliğinde Beğendik Abi Çorbası ve Hünkar beğendi tatlı ve 1 alkolsüz içecek)
  • Tur broşüründe bildirilen bütün turlar (panoramik şehir turları ve ekstra turlar),
  • Alan-Otel-Alan transferleri ve şehirlerarası transferler,
  • Tüm müze ve ören yeri girişleri,
  • Profesyonel rehberlik hizmetleri,
  • Zorunlu Seyahat Sigortası (65 yaş üzeri misafirler için sigorta sürprim farkı uygulamaktadır. Fark ayrı olarak 65 yaş üzeri misafirlerden talep edilecektir).


ÜCRETE DÂHİL OLMAYANLAR

  • Tüm kişisel harcamalar,
  • İzmir’de akşam yemekleri,
  • İzmir’de öğlen yemekleri,
  • Programda belirtilmeyen tüm gezi ve turlar (rehberden ekstra talep edilmesi durumunda),
  • Şoför ve Rehber Bahşişleri (isteğe bağlı),
 
 
Firmamız tarafindan onaylanmıyan hiç bir talep formu geçerli sayılmaz.
Talep Formu
İsim
Adet / Kişi
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Mesaj
 
 
 
   Sipariş sözleşmesinin tamamını okuduğumu ve anladığımı beyan ederim.



Üyelik Girişi