Anasayfa


     GAZİ ŞANLI KAHRAMANLAR DİYARI 2 GECE - 3 GÜN

   
Ürün Kodu : KEMİAD 04
Üretici : KINDIL TURİZM
Fiyat : 1640 TL (KDV Dahil)
Ürün Özellikleri
03.03.2020 - 05.03.2020 Tarihleri arasında UÇAKLI 2 Gece - 3 Gün. Gaziantep, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş'a eşsiz bir yolculuk...
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

GAZİ ŞANLI KAHRAMANLAR DİYARI

 

GAZİANTEP – ŞANLIURFA – KAHRAMANMARAŞ

 1.                  GÜN: 03/03/2020

 

Acentamız önünde 05:30 buluşma sonrasında havalimanına transferin ardından güvenlik kontrolu, check-in ve bagaj işlemlerimizi tamamlayıp SunExpress’in saat 07:45 de ki XQ 7646 uçuşu ile Gaziantep’e doğru havalanıyoruz. Saat 09:15 civarı havaalanında bizi bekleyen Rehberimiz ile buluşup 3 gün boyunca bizi gezdirecek olan aracımıza yerleşip gezimize Gaziantep’i tanıyarak başlıyoruz. Bu arada kahvaltı için daha önceden grubumuza rezervasyon yaptırdığımız restorana gidiyor ve Gaziantep’in  yöresel lezzetleri ile yolculuğumuzun yorgunluğunu üzerimizden atıyoruz.

Kahvaltı sonrası Eski Gaziantep evleri, Kurtuluş savaşını ve Gazianteplilerin bu savaşta göstermiş olduğu destansı kahramanlıkları dinleyerek Gaziantep’te bulunan üç kiliseden birisi ve şu anda Kurtuluş Camisi olarak anılan Meryem Ana Kilisesini geziyoruz. Aziz Bedros kilisesini ikinci olarak görüp, eski Antep evlerinin arasından kısa bir yürüyüşle önümüzde bulunan Atatürk Müzesini ve istenirse oyuncak müzesini ziyaret ediyoruz. Müze ziyaretlerinden sonra kısa bir yürüyüşle şehitler anıtı (Kurtuluş Savaşında şehit olan 6317 kişinin anısına dikilen anıt) gezimizi yaparak eski bir konakta kısa bir çay molası verdikten sonra, Mozaik Müzesi ziyareti ile devam ediyoruz. Gaziantep Kalesi ardından Cam Müzesi, Mutfak Müzesi ve Hamam Müzesini görüp bilgiler aldıktan sonra Bedesten, Bakırcılar Çarşısı, Yemeniciler Çarşısı, Almacı Pazarı gezilerimizden sonra 1630’lu yıllardan kalan Tahmis Kahvehanesi’nde 1 saatlik mola ve alış veriş imkânı için serbest zaman veriyoruz. Serbest zaman sonrası rehberimiz ile tekrar buluşuyoruz. Gece konaklayacağımız otelimize saat 18:00 civarı geçiyoruz. Odalarımıza yerleştikten sonra serbest zamanda arzu edenler şehri keşfe çıkarak gezip gözlerine hoş gözüken mekânlarda Gaziantep’in eşsiz lezzetleri eşliğine akşam yemeklerini yiyebilecekleri gibi, arzu edenler de rehberimizden restoran adı sorup rezervasyon yaptırabilirler.

 

 2.                  GÜN: 04/03/2020

Sabah kahvaltımızı yaptıktan sonra saat 09:00 da Şanlıurfa’ya doğru turumuza başlıyoruz. 10:30 civarı Nesli tükenme tehlikesi ile karşı karşıya olan Kelaynak Kuşları Üretim İstasyonunu ziyaret edip görevlilerden bilgiler aldıktan sonra, Yolumuzun üzerindeki Halfeti’ye ulaşıyoruz. Burada Fırat Nehri üzerinde yaklaşık 1 saat süren tekne turuna çıkıyoruz. Bu keyifli tekne gezisi esnasında rehberimizden Rum Kale’yi de (tekneden) ziyaret edip burası hakkında bilgiler alıyoruz. Tekne gezisi sonrası Halfeti’de yüzer dubalar üzerinde kurulu olan restoranların birisinde yerel çeşitlerin bulunduğu öğle yemeğimizi yiyor ve yolumuza devam ediyoruz. Saat 13:30 civarında 13 bin yıllık ve tarih kitaplarının yeniden yazılmasına sebep olacak olan Neolitik Dönemin en kompleks yapısı olan ilk tapınak merkezi Göbekli Tepeye ulaşıyoruz. Buradaki gezimiz bittikten sonra 15:30 civarında Peygamberler Şehri olarak bilinen Şanlıurfa’ya ulaşıyoruz.

Balıklı Göl ve Ayn Zeliha Gölü, Hz. İbrahim’in doğduğu mağara, Hz. İbrahim’in ateşe atıldığı yer, Şanlıurfa Kalesi, Rızvaniye ve Halil-ül RahmanCamileri, Şanlıurfa Otantik pazarları (Bakırcılar Çarşısı, İsot Pazarı, Bedesten, Tütün pazarı gezilerimizi yapıp, Şanlıurfa da çarşı ortasında bulunan Gümrük Han’da yorgunluk kahvesi içip serbest zaman sonrası, sıra gecesi için yerimizin ayrıldığı restorana geçiyoruz.

Akşam yemekli olan bu eğlence gecemizde Urfa’nın kültürünü yakından tanıyıp yaşıyoruz. Saat 21:30 gibi sıra gecemizi bitirip, Gaziantep’e geri dönüyoruz.

Yaklaşık yolculuk süremiz 2,5 saat. Geceleme otelimizde.

 3.                  GÜN: 05/05/2020

Sabah kahvaltımızı yaptıktan sonra saat 08:30 da Kahramanmaraş’a doğru programımıza başlıyoruz. Bu gün dönüş günümüz olduğu için oteli boşaltıp, bagajlarımızı yanımıza alarak otelden ayrılmayı unutmayalım. Kahramanmaraş’ta Kalesi, Ulu Camii, Dondurma Müzesi ilk ziyaret edeceğimiz yerler. 1 saatlik yemek molamızda rehberimiz eşliğinde grubumuz için rezervasyon yapılan restoranda hep birlikte oluyoruz.

Yemeğimizi yedikten sonra Kahramanmaraş’ta otantik çarşı gezisi yapıyoruz. Bu gezimizin ardından 1 saatlik serbest zaman esnasında Bakırcılar, isotcular, baharatcılar ve yöresel ürünler satılan dükkanlardan ihtiyaçlarınızı ve hediyeliklerinizi alabilirsiniz. Saat 16:30 de Gaziantep’e doğru hareket ediyoruz. Tahminen 1 saat süren yolculuğumuz ardından akşam yemeğimizi yemek üzere önceden grubumuz adına rezervasyon yapılan İmam Çağdaş’a ulaşıyoruz. Akşam yemeğimizi yedikten sonra rehberimizin bildireceği saatte hava alanına doğru aracımızla transferimiz yapılıyor. 21:05 XQ7647 uçuş kodlu Antalya uçağımızla Antalya Havalimanında ulaşıyoruz. Burada bizi hazır bekleyen transfer aracımız ile Kemer’e ulaşıyoruz. Bir sonraki yolculuğumuzda buluşmak üzere vedalaşıyoruz…

 

Not: Rehberimiz programın tamamını uygulamak şartıyla ihtiyaç duyduğu durumlarda sıralamada değişiklik yapabilir.

TUR ADI

TEK KİŞİLİK ODA

İKİ KİŞİLİK ODADA KİŞİ BAŞI

3 KİŞİLİK ODADA KİŞİ BAŞI

GAZİ ŞANLI KAHRAMNLAR DİYARI

3 gece 4 gün

 

1710 TL

 

1640 TL

 

1605 TL



VADE FARKSIZ 3 TAKSİT OLAN KREDİ KARTLARI

 

WORD KARTLAR

BONUS KARTLARA

AXESS VE WİNGS KARTTA 3 TAKSİT İMKÂNI

(Business kartlar hariç).

(Döviz olan turlarda Taksitli ve tek çekim kart ödemelerinde yurt içi kartlarda TL olarak O günkü banka kuru üzerinden hesaplanıp tahsil edilmektedir.)

 

 

ÜCRETE DÂHİL OLANLAR

  • SunExpress Havayolları ile Antalya (AYT) – Gaziantep (GZT) – Antalya (AYT) ekonomi sınıf uçak bileti,
  • Kemer – Antalya Havalimanı – Kemer arası transfer,
  • 4 * otelde Gaziantep 2 gece (4* Best Western Ravanda şehir merkezi oda kahvaltı) konaklama,
  • Tur broşüründe bildirilen bütün turlar (panoramik şehir turları ve ekstra turlar),
  • Alan-Otel-Alan transferleri ve şehirlerarası transferler,
  • Profesyonel rehberlik hizmetleri,
  • Zorunlu Seyahat Sigortası (65 yaş üzeri misafirler için sigorta sür prim farkı uygulamaktadır. Fark ayrı olarak 65 yaş üzeri misafirlerden talep edilecektir).
  • Gaziantep’te ilk gün sabah kahvaltısı ( Az beyran çorbası, katmer 4 kişi için ortaya,yöresel ürünler ile serpme kahvaltı)
  • Halfeti öğle yemeği,
  • Halfeti tekne gezi ücreti,
  • Şanlıurfa yemekli sıra gecesi (1 porsiyon kebap, soft içecek, çiğ köfte ve tatlı),
  • Kahramanmaraş’ta öğle yemeği
  • Son gün akşam yemeği (İmam Çağdaş Restoranda Antep lezzetlerine veda ediyoruz Fındık lahmacun, fındık ali nazik, salata, karışık kebap (kuşbaşı-adana-patlıcan), 1 soft içecek, karışık baklava (kare, dolama ve şöbiyet ten oluşan).


ÜCRETE DÂHİL OLMAYANLAR

  • Tüm kişisel harcamalar,
  • Gaziantep’te ilk gün öğle ve gece akşam yemeği,
  • Tüm müze ve ören yeri girişleri (müze kart alınmasını tavsiye ederiz.),
  • Programda belirtilmeyen tüm gezi ve turlar (rehberden ekstra talep edilmesi durumunda),
  • Şoför ve Rehber Bahşişleri (isteğe bağlı),
 
 
Firmamız tarafindan onaylanmıyan hiç bir talep formu geçerli sayılmaz.
Talep Formu
İsim
Adet / Kişi
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Mesaj
 
 
 
   Sipariş sözleşmesinin tamamını okuduğumu ve anladığımı beyan ederim.



Üyelik Girişi