Anasayfa


     NATURELLA APART Oda Kahvaltı 6 GECE

   
Ürün Kodu : NATURELLA APART
Üretici : KINDIL TURİZM
Fiyat : 6178 TL (KDV Dahil)
Ürün Özellikleri
KEMER MERKEZDE ODA KAHVALTI KONAKLAMA, YAT TURU, ATV SAFARİ ve AURA CLUB GECE EĞLENCESİ 6178 TL'den başlayan fiyatlarla.
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Turizmin başkenti, Cennet Kemer’de ekstra turlar ve transferler dâhil muhteşem bir tatil planladık sizler için.

 

1-        Gün: Kemer’e ulaşım ve otele yerleşme. Antalya havalimanı veya Antalya Otogarından Kemer Otelimize transfer. Otele giriş saati 14:00

2-        Gün: Otelde alacağımız sabah kahvaltısı sonrası saat 09:00 da günübirlik yat turuna katılmak üzere bizi otel girişinde bekleyen özel araç ile Kemer Marinaya ulaşıyoruz. Tekne ile Phaselis Koyu, Alacasu koyu, Kiriş koyu, Korsan mağarası görülecek hava durumuna göre uygun olan koylarda yüzme molaları ve öğle yemeği, ikindin meyve ikramı ile serinleyeceğiz. Tekne turu saat 10:00 – 16:00 arası

3-        Gün: Bu gün otelimizde kalıp otelimiz imkânlarında dinleniyoruz, arzu eden misafirlerimiz Kemer’i gezip, Ayışığı koyu, marina ve sahil yürüyüş yolunda gezerek Kemer’in nezih kafeteryalarında soluklanma imkânı bulacaktır.

4-        Gün: Kahvaltı sonrası otelimizden bizi almaya gelen araç ile saat 10:00 civarı ayrılıp, Avrupa’nın en uzunu ve denizden zirveye bir çok organizasyona ev sahipliği yapmış olan OLYMPOS TELEFERİK ile 2365m ye çıkarak eşsiz manzaraları yaşıyor ve anı ölümsüzleştiriyoruz. Yaklaşık iki saatlik bu seyahat sonrası öğle yemeğimizi almak ve dinlenmek üzere otelimize geri geliyoruz.  Yemek sonrası 15:00 civarı size belirtilen saatte macera ve aksiyon yaşayacağımız bir diğer etkinliğimiz olan ATV safariye katılmak üzere bizi bekleyen safari firmasının aracı ile yola çıkıyoruz. Safari sonrası otelimize geri gelip akşam yemeğimizi yedikten sonra ve oteldeki etkinlikler sonrası saat 23:00 civarı otel girişinde bizi bekleyen özel araç ile AURA NIGHT CLUB’a* gidip, gece eğlencesi işletmenin kapanış saatine kadar devam ediyor. İstediğimiz saatte bizi bekleyen özel aracımız ile otele dönüş.

5-        Gece eğlencesi sonrası istirahatimizi yapıyoruz, geç kahvaltı ve öğlen yemeği sonrası bölgeyi tanımak amacıyla ekstra olarak Phaselis Antik Kenti’ne kara yolu ile giderek tarihe şahitlik etmiş olan şehri gezip eşsiz fotoğraflar çekebilir.

6-        Otelde istirahat. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak,  Demre İlçesinde St. Nicolas Kilisesi (Noel Baba Klisesi) ile Demre Çayağzı mevkiinden Kekova tekne turu, Göynük Kanyon, Kesme Boğazı üzerinden kemerin yayları olan Söğüt Cuması ve Üçoluk köylerine veya Dinopark gibi gezi ve eğlence etkinliklerine katılabilirler.

7-        Bugün tatilimizin son günü. Odamızı saat 12:00 da boşaltmamız gerekiyor. Öğlen yemeği sonrası otelden ayrılıyoruz.

 

 

 PROGRAM TARİHİ

NATURELLA HOTEL

Oda Kahvaltı

TEK KİŞİLİK ODA

2 KİŞİLİK ODA

KİŞİ BAŞI

3 KİŞİLİK ODA

KİŞİ BAŞI

15.05.2022 30.11.2022

 

12.356 TL

 

6.178 TL

 

5.155 TL

 

 

 

 

 

Not: 1- Ekstra turlar için rent a car veya transfer talepleriniz için lütfen Kındıl Turizm ile irtibata geçin

2- Tekne turlarında hizmet kalitesi aynı kalmak şartıyla tekne isimleri farklılık gösterebilir.

 

 

ÜCRETE DÂHİL OLANLAR

  • Talep edilen otelde, talep edilen konsepte 6 gece 7 gün konaklama,
  • Program broşüründe bildirilen günübirlik yat turu, ATV safari, Olympos teleferik, Aura disko girişi ve transferleri,
  • Hava alanı veya otogar – otel gidiş dönüş transferleri,
  • Oda kahvaltı konsepti tercih edenler için anlaşmalı bölge tesislerinde indirim kuponu (her gün için 2 adet),


ÜCRETE DÂHİL OLMAYANLAR

  • Tüm kişisel harcamalar,
  • Antalya’ya ulaşım için uçak veya şehirler arası otobüs bilet fiyatı,
  • Müze ve ören yeri girişleri (Müze kartı olan misafirler için geçerli olan yerlerde kullanım sağlanabilir)
  • Programda ekstra belirtilen geziler ve ulaşımları,
  • Şoför ve Rehber Bahşişleri (isteğe bağlı),

 

 

 

BİLGİLENDİRME ,

- Tur esnasında programda bulunan bölgelerde alışveriş ve harcama yapılabilmesi için Türk Lirası veya $,€  bulundurula bilir.

- Gezi süresince rahat yürüyüş ayakkabısı veya spor ayakkabı tercih edilmelidir. İrtifa veya gece için yanınıza hırka v.b bir kıyafet bulundurmanızda fayda vardır.

- Turlarımızda sabit koltuk ve ön koltuk garantisi verilmez. Koltuk değişimleri araç rehberi tarafından organize edilir.

- Hava ve yol şartlarına bağlı olarak, programda belirtilen her yeri göstermek şartı ile program akışında değişiklik yapabilirler.

- Programa kayıt yaptıran misafirlerimizin 30 gün kalaya kadar ücretsiz değişiklik hakkı vardır. İptallerde 1 günlük no show bedeli uygulanır. 5 gün ve daha az kalması durumunda %75 ceza uygulanır. 

-Tur programında isim belirtilmeden sadece kategori bilgisi verildiği ve/veya aynı destinasyon için seçenekli bulunduğu durumlarda otel(ler) gezi hareketinden 2 Gün önce Kındıl Turizm tarafından bildirilecektir (Günü birlik turlar hariç).

-Fuar, kongre, konser, etkinlik, spor turnuvası vb. gibi dönemlerde oteller belirtilen km’ lerden fazla mesafede kullanılabilir. Böyle bir durumda, turun hareket tarihinden 15 gün önce Kındıl Turizm tarafından bilgi verilecektir (Günü birlik turlar hariç).

- 3 Kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilebilmekte olup, bu tip odalarda 3. Kişiye tahsis edilen yatak standart yataklardan küçüktür. 3 Kişilik odalar 1 büyük yatak + 1 ilave yataktan oluşmaktadır. İlave yataklar. Açma-kapama ve coach bed olarak adlandırılan yataklardan oluştukları için Tur katılımcısı 3. Kişi ve/veya çocuk rezervasyonlarında odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar. Çocuk indirimleri 2 yetişkin yanında kalan – yaş grubuna uyan- tek çocuk için geçerlidir (Günü birlik turlar hariç).

-Tur programında dahil olan hizmetlerden Otelde alınan Kahvaltılar, bulunulan ülkenin kahvaltı kültürüne uygun olarak ve genelde kontinental kahvaltı olarak adlandırılan tereyağı, reçel, ekmek, çay veya kahveden oluşan sınırlı bir mönü ile sunulmakta olup gruplar için gruba tahsis edilmiş ayrı bir salonda servis edilebilir (Günü birlik turlar hariç). 

- Uçaklı turlara katılan kişiler için yapılması gereken Check-in ve boarding işlemleri kişisel işlemler olup, misafir tarafından uçuş öncesinde havalimanlarında ilgili havayolu kontuarlarında yada on-line olarak havayolu firmalarının internet sitelerinden yapılması zorunludur (Günü birlik turlar hariç, ayrıca uçak biletlerinin acentemiz tarafından temin edilmesi durumunda).

- Tura katılım için Kındıl Turizm tarafından bildirilen saatlerde belirtilen havaalanında hazır bulunmayan, check-in ve boarding işlemlerini zamanında yaptırmayan, check-in ve boarding işlemlerini zamanında yaptıran ancak uçağa binmeyen kişilerin uçuşu gerçekleştirememelerinden Kındıl Turizm sorumlu değildir. Uçağı kaçıran kişilerin tura dahil olmaları için gerekli olacak gidiş-dönüş yeni uçak biletleri ve gidilecek bölgedeki transferlerine dair oluşacak tüm masraflar kendilerine aittir (Günü birlik turlar hariç, ayrıca uçak biletlerinin acentemiz tarafından temin edilmesi durumunda).

- Kındıl Turizm, hava yolu ile yolcu arasında aracı kurum olup, 28.09.1955 Lahey Protokolü’ne tabidir. Tarifeli ve özel uçuşlarda rötar riski olabilir veya mevcut gezi ve uçuş öncesinde saatler değişebilir. Kındıl Turizm, bu değişiklikleri en kısa sürede bildirmekle yükümlüdür. Yolcu saat değişme riskini kabul ederek geziyi satın almıştır. 0-2 yaş arası çocuklar alan vergisi ve alan hizmetleri bedeli ödemezler (Günü birlik turlar hariç, ayrıca uçak biletlerinin acentemiz tarafından temin edilmesi durumunda).

-Turlarımızda Kullanılan Araç Tipleri Kişi Sayılarına göre değişiklik göstermekte olup, hepsi turistik taşımacılık kullanılan araçlar olup belgeli ve koltuk sigortalıdır.

-Tüm misafirler, yukarıda belirtilen maddeleri kabul ederek turun satışını gerçekleştirmiş sayılır.

 
 
Firmamız tarafindan onaylanmıyan hiç bir talep formu geçerli sayılmaz.
Talep Formu
İsim
Adet / Kişi
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Mesaj
 
 
 
   Sipariş sözleşmesinin tamamını okuduğumu ve anladığımı beyan ederim.



Üyelik Girişi