• https://www.facebook.com/Kındıl Turzm
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=+905330337844
  • https://www.twitter.com/@kndlTurizm
  • https://www.instagram.com/kndltravel
UCUZBİLETBURDA

Anasayfa


     DUBAİ

   
Ürün Kodu : DUBAİ
Ürün Özellikleri
ANTALYA’DAN DİREKT UÇUŞ Dubai Turu Panoramik Dubai Şehir Turu Dahil! 14,21 Kasım & 29 Aralık 2023 & 09 Ocak, 13 Şubat, 12 Mart 2024 Hareket
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar


 



ANTALYA’DAN DİREKT UÇUŞ!

Dubai Turu

Panoramik Dubai Şehir Turu Dahil!

 

             

 

1.Gün: Antalya  Dubai

Siz Saygıdeğer misafirlerimizle, Antalya Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali’nde SunExpress Hava Yolları kontuarı önünde 3 saat öncesinden buluşuyoruz. Bilet ve bagaj işlemlerinin ardından, Sun Express Hava Yollarının XQ208 tarifeli seferi ile 21.30’da Dubai’ye hareket.

 

2.Gün: Dubai

Yerel saat 02:45’te varışımızın ardından, otelde kısa bir istirahat ve sabah kahvaltısının ardından, “çölün ortasındaki vaha Dubai” şehir turumuza başlıyoruz.  İlk olarak Dubai Emiri Sheikh Mohammed Bin Rashid Al Maktoum’un kışlık sarayı Zabeel Palace görülecek ve burada serbestçe gezen tavus kuşları ile fotoğraf çekme imkanına sahip olacağız. Ardından, Dubai’nin en işlek ve görkemli caddesi Sheikh Zayed yolundan ilerleyerek Emirates Kulelerini, gökdelenleri ve alış-veriş merkezlerini panoramik olarak göreceğiz. Bir sonraki, fotoğraf molamız Jumeirah Sahili’nde yer alan dünyaca ünlü Burj Al Arab Oteli olacaktır. Turumuza yaklaşık 7 KM’lik bir yürüyüş yoluna sahip, restoranlar ve cafeler ile çevrili Dubai Marina ile devam ediyoruz. Burada verilecek kısa bir serbest zamanın ardından, son durağımız Blue Waters adası olacaktır. Burada dünyanın en büyük dönme dolabı olan Ain Dubai’yi yakından görme ve çok güzel fotoğraflar çekme imkanımız olacak. Dubai şehir turumuzun sonrasında konaklama yapacağımız otellere doğru hareket ediyoruz. Dileyen misafirlerimiz, akşam saatlerinde ekstra olarak organize edilecek olan Souk Madinat Jumeirah – Akşam Yemekli Dhow Cruise Tekne Turu ve Dubai Mall Gezisi’ne katılabilirler. Turumuzun ardından, otelimize transfer ve geceleme otelimizde.

 

Ekstra Tur: Souk Madinat Jumeirah, Yemekli Dhow Cruise Tekne Turu ve Dubai Mall Gezisi Kişi Başı: 80 USD

Ekstra Tur: Dubai Mall Turu esnasında Burj Khalifa’yı ziyaret etmek için bilet ücreti: 50 USD

 

3.Gün: Dubai

Sabah, kahvaltısının ardından, serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenen Miracle Garden & Dubai Frame gezisine katılabilir. Gezimiz sonrası otelimize transfer oluyoruz. Öğleden sonra ise Dubai’nin olmazsa olmazlarından Akşam Yemekli Dubai Çöl Safari Turu’na katılma imkanı sunuyoruz. Gezinin ardından, otelimize transfer oluyoruz. Geceleme otelimizde.

 

Ekstra Tur: Miracle Garden & Dubai Frame Gezisi – Kişi Başı: 70 USD

Ekstra Tur: Akşam Yemekli Dubai Çöl Safari Turu – Kişi Başı: 90 USD

 

4.Gün: Dubai

Gezinin son günü otelde alacağımız kahvaltı sonrası öğlen saatlerine kadar serbest zaman.

*** Önemli Not: Otellerde odalardan çıkış ve anahtar teslim saati 12:00’dır. Dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Öğle Yemekli Abu Dhabi gezisine katılabilirler.

 

Ekstra Tur: Öğle Yemekli Abu Dhabi Turu – Kişi Başı: 90 USD

 

 

5.Gün:Dubai Antalya

Bagaj ve bilet işlemlerinin ardından, SunExpress Hava Yollarının XQ 209 sefer sayılı uçuşu ile saat 03.50’de Antalya’ya hareket. Yerel saat ile 07.45’de varışımızın ardından, bir başka Acentemiz seyahatinde görüşmek umudu ile birbirimizle vedalaşıyoruz.

 

 

EXTRA TURLAR FULL PAKET AYRI AYRI 380 USD YERINE FULL PAKET 350 USD

Full Paket: Souk Madinat Jumeirah – Akşam Yemekli Dhow Cruise Tekne Turu ve Dubai Mall Gezisi & Burj Khalifa Giriş Biletleri / Öğle Yemekli Abu Dhabi / Miracle Garden & Dubai Frame Turu / Akşam Yemekli Dubai Çöl Safarisi Turu toplu olarak alındığında, 380 Dolar yerine 350 Dolar olacaktır.

 

 

Ekstra Turlar Hakkında Önemli Bilgiler;

  • Ekstra Tur Paket Satışları sadece bölgede rehberimiz tarafından yapılır. Türkiye’den tur paket satışımız yoktur.
  • Ekstra turlar minimum 20 kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir. Yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde, ekstra turlar yapılamayabilir ya da fiyat değişikliği olabilir.
  • Hava sıcaklıkları nedeniyle “Miracle Garden”ın kapalı olası durumunda yerine başka bir gezi yapılır

 

PAKET FIYATINA DAHIL OLAN HIZMETLER

  • Sun Express Havayolları seferi ile Antalya-Dubai-Antalya Arası ekonomik sınıf uçak biletleri,
  • Havalimanı Vergileri,
  • Alan-Otel-Alan transferleri ve şehirlerarası transferler,
  • 3 Gece Oda Kahvaltı Konaklama,
  • Dubai Panoramik Şehir Turu
  • Profesyonel Türkçe Rehberlik Hizmeti.

 

PAKET FIYATINA DAHIL OLMAYAN HIZMETLER

  • Dubai Vize Ücreti (140 USD) (Yeşil Pasaportlu Misafirlere Vize Uygulaması Yoktur.)
  • Yurt Dışı Çıkış Harcı (150 TL)
  • Seyahat Sağlık Sigortası (15 Euro)
  • Paket fiyatına dahil olduğu açıkça belirtilmemiş her türlü hizmet,
  • Şehir Konaklama Vergisi (BAE 31 Mart 2014 ‘ten itibaren gecelik şehir konaklama vergisi uygulaması başlatmıştır. Otel kategorisine göre belirlenen bu vergi konaklayan misafirler tarafından otel resepsiyonuna direkt olarak ödenecektir. 2 ve 3 Yıldızlı Oteller İçin Gecelik 10 AED (Yaklaşık 3 USD) – 4 Yıldızlı Oteller İçin Gecelik 15 AED (Yaklaşık 4 USD) – 5 Yıldızlı Oteller İçin Gecelik 20 AED (Yaklaşık 5 USD)
  • Ekstra Turlar ve Kişisel Harcamalar,
  • İsteğe bağlı şoför ve rehber bahşişleri,
  • Şehir Vergileri (Direkt Otel Resepsiyonuna Ödenir.)

 

 

Önemli Not: Uçağın ineceği şehir farklılık gösterebilir. Havayolu şirketleri tarafından yapılabilecek saat değişiklikleri ve olabilecek rötarlardan acentemiz sorumlu tutulamaz.

 

 

TUR SÖZLEŞMESİ VE ÖNEMLİ BİLGİLENDİRMELER

 

♦ Acentemiz konsoloslukla müşterilerimiz arasında sadece aracı konumda olup vizenin herhangi bir neden ile onaylanmaması, yetişmemesi ve/veya vizede yanlışlıklar oluşması halinde hiçbir sorumluluğu olmayıp yolcunun hiçbir şekilde acentemizden tazminat hakkı yoktur. 

 

♦ Seyahat bitiş tarihi sonrası, pasaport geçerlilik süreleri ülkelere göre minimum 3 ay ile 1 yıl aralığında değişkenlik göstermektedir. Ülkelerin talepleri olan pasaport geçerlilik süresi bilgilerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.  Aksi durumda misafirlerimiz ülke pasaport polisleri tarafından ülkeye alınmama durumu ile karşılaşabilir.

♦Schengen bölgesine seyahat edecek herhangi bir pasaport tipine sahip misafirlerin eğer pasaportlarının alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri talep edilebilir. Aksi halde gidecekleri ülkeye kabul edilmeyebilirler ve/veya Türkiye'den havayolu firması tarafından uçuşları gerçekleştirilmeyebilir. Böyle bir durumda sorumluluk yolcuya aittir.

 

♦ Schengen Vizesi istenen destinasyonlara yapılan gezilere katılacak T.C. Vatandaşı misafirlerin mutlaka vize geçerliliğini, çok girişli olup olmadığını, kullanım süresinin bitişini kontrol etmesi gerekmektedir.

 

♦ T.C. vatandaşı olsa dahi, yurt dışı gezisine farklı bir ülkeden sahip olduğu pasaport ile çıkacak misafirlerimizin, seyahat edeceği ülke(ler)de vize uygulaması olup olmadığı hakkında, ilgili konsolosluğa başvurarak bilgi alması gerekmektedir.

 

♦ Turun iptali durumunda vize ücreti iade edilmez. Vize alınmış olması, ülkeye giriş yapılabileceği anlamına gelmez, pasaport polisinin ülkeye sokmama yetkisi vardır. Bu durumdan acentemiz sorumlu değildir, sorumluluk misafire (yolcuya) aittir.

 

♦ Acentemiz, havayolu ile yolcu arasında aracı konumunda olup, 28.09.1955 Lahey Protokolüne tabidir.


♦ Kayıt esnasında, pasaportta geçen isim, doğum tarihi, pasaport numarasının sisteme girilmesi gerekmektedir. Uçak biletleri bu bilgilere göre kesilmektedir. Hatalı bilgilerden oluşacak uçak Bileti iptal veya değişikliklerinin no-show bedeli misafirlere yansıtılır.


♦ Uçuş öncesinde saatler değişebilir ve tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce misafirlerimiz tarafından merkez ofis aranarak yazılı teyit edilmesi gerekmektedir.


♦ Uçağın ineceği şehir farklılık gösterebilir. Havayolu şirketleri tarafından yapılabilecek saat değişiklikleri ve olabilecek rötarlardan Acentemiz sorumlu tutulamaz. 


♦Uçuş saatlerini ve parkurunu teyit etmeyen misafirlerin iç hat bağlantı uçuş ulaşımlarında yaşanan değişikliklerden Acentemiz sorumlu değildir. 


♦ Grup biletlerinde havayolu kuralı geçerli olup, grup bileti kuralı gereği gidiş uçuşu kullanılamaz ise dönüş uçuşu da kullanılamaz.


♦ Türkiye çıkışlı uçakların genelinde valiz ağırlığı 20Kg’dır. Bu ağırlık uçak firması ve gidilecek ülkeye göre değişiklik gösterebilir. Gidilen ülkelerdeki iç hat uçuşlarında bu ağırlık 15Kg’a düşebilmektedir. Fazla bagaj ağırlık / fiyat kuralları havayolları tarafından belirlenmekte olup, Acentemiz sorumluluğunda değildir.

 

♦ Paket tura katılacak kişi sayısının yeterli olmaması durumunda 20 gün öncesinden tur iptali tüketiciye bildirilir. 


♦Tur programında belirtilen tur güzergâhı örnek güzergâh olup tur parkurunda değişiklik olabilir. Şehir tanıtım turları şehre varış saatine göre bir sonraki gün/günler gerçekleştirilebilir. Programlarda belirtilen geziler rehberin inisiyatifinde herhangi bir nedenden dolayı belirtilen gün/ günler dışında başka bir gün yapılabilir.


♦ Ekstra turlar minimum 10 kişilik katılım olduğu takdirde gerçekleştirilebilir, daha az katılım olduğu takdirde rehberin inisiyatifinde ve gerekli olur ise fiyatlar değiştirilerek gerçekleştirilebilir. Bu gezi ya da turların yapılamamasından Acentemiz sorumlu tutulamaz.


♦Yol üzerindeki ekstra turlar gruptan en az 10 kişinin katılımı olduğu takdirde gerçekleşir. Katılmak istemeyen misafirler mola yerinde bekletilir. 


♦Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi ya da turlar yapılmaz. Bu gezi ya da turların yapılamamasından Acentemiz sorumlu tutulamaz.

 
♦ Müze ve ören yerleri girişleri ücreti fiyatlara dâhil değildir. 


♦Acentemiz, yıldız kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar.


♦Programlarda belirtilen tüm otel isimler v.b. (ve benzeri) olup yıldız kategorisi ve mesafe olarak örnek teşkil etmek için yazılmıştır. Belirtilen isimli otelde konaklama yapılacağı anlamına gelmez.


♦ 3 kişilik odalarda ilave yatak uygulaması olup 3. yatak standart yataktan küçüktür ve / veya ilave acılan kapanan ek yataktır. İlave yatak uygulaması olmayan otellerde rezervasyon esnasında satış yapılamaz.


♦ Çocuk indirimi sadece 2 yetişkin yanında kalan belirli yaş grubu içerisindeki çocuklar için geçerlidir.


♦18 yaş altı reşit sayılmayan çocukların anne veya babalarından biri veya ikisiyle beraber tura katılmadığı durumlarda, tura katılım için gerekli olan muvafakat namelerin seyahat sırasında kişilerin yanında bulundurması zorunludur.


♦ İptal ve değişiklik durumunda “Agusto Travel LTD. satış sözleşmesi” geçerlidir.

 
 
Firmamız tarafindan onaylanmıyan hiç bir talep formu geçerli sayılmaz.
Talep Formu
İsim
Adet / Kişi
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Mesaj
 
 
 
   Sipariş sözleşmesinin tamamını okuduğumu ve anladığımı beyan ederim.



Üyelik Girişi